Langs Pannerdensch Kanaal en Waal

Grens Huissen-Angeren
Grens Angeren-Doornenburg
Deze paal markeert de hoek Rijndijk-Waaldijk. Inscriptie op de paal luidt: Landsdijk. Een tweede paal staat bij Kekerdom.
Grens Doornenburg-Gendt
Grens Gendt-Haalderen. De paal staat enkele tientallen meters oostelijk van de t-splitsing met de Buitenpolder. Het is een arduinen paal, die witgeschilderd is geweest. Een keer schoonmaken en de breuk goed repareren zou de paal geen kwaad doen.
De paal op de Bemmelsedijk markeert de grens tussen de vroegere gemeenten Elst (waartoe Lent behoorde) en Bemmel (nu gemeente Lingewaard). Het op de paal vermelde Doornik is een kleine buurtschap in de laatstgenoemde gemeente.
Deze paal staat aan de Oosterhoutsedijk en markeert de vroegere grens tussen de gemeenten Valburg (waartoe Oosterhout behoorde) en Lent. Ten behoeve van de ontwikkeling van de Waalsprong, de nieuwste stadsuitbreiding van Nijmegen, werden delen van beide gemeenten door Nijmegen geannexeerd. Sinds 1 januari 1998 staat de paal dus volledig op Nijmeegs grondgebied.
Aan de andere kant van Oosterhout, op de grens met Slijk-Ewijk.
Slijk-Ewijk - Loenen
Loenen-Wolferen. Op de achtergrond de brug van de A50 over de Waal. De paal staat oostelijk daarvan.
Wolferen en Andelst. Deze staat achthonderd meter verder naar het westen aan de kruising van de Waaldijk met de Klipstraat. Bij alle palen uit deze serie heeft de namenschilder de gemeentebord-conventie gevolgd en niet de grenspalen- conventie.